Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon TL'yi reddetti!

Geçtiğimiz ekim ayında ilk bebekleri Lalin'i kucağına alan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin daha yaşına girmeyen kızına reklam teklifleri gelmeye başladı. Ancak bebeklerini kamera önünden uzak tutmaya çalışan çift, 1 milyon TL'lik bebek bezi reklamı teklifini reddetti.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz ekimde kızları Lalin'i kucağına almıştı. Çiftin 8 aylık olan Lalin'le fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırınca markalar, bebeği annesiyle reklam filminde oynatmak için teklif göndermeye başladı.

1 MİLYON TL'Yİ GERİ ÇEVİRDİLER

Posta'dan Suna Akyıldız'ın haberine göre; Bir bebek bezi firması Sinem Kobal ve Lalin'in reklamlarda oynaması için 1 milyon TL teklif etti. Ancak Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti teklifi geri çevirdi. İddiaya göre, Sinem Kobal yakınlarına "Eğer Lalin ile bir projede birlikte olursak o da çocuklara fayda sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi olur. Ama şu an için çok erken. Lalin bunun için henüz çok küçük" dedi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon TL'yi reddetti!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon TL'yi reddetti! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal reklam filmi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.