Sinem Kobal ve İmirzalıoğlu'ndan 4. yıl kutlaması! ''Çok mutluyuz''

Dört yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan Sinem Kobal, evlilik yıl dönümlerini paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

Oyuncu Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, 14 Mayıs 2016 yılında Cunda Adası'nda dünyaevine girmişti.

Geçtiğimiz günlerde 15 haftalık hamile olduğu ortaya çıkan Kobal, İmirzalıoğlu ile 4. evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından kutladı.

Oyuncu, eşi ile düğünde çekildikleri fotoğraflarını paylaştı.

Sinem Kobal ve İmirzalıoğlu'ndan 4. yıl kutlaması! ''Çok mutluyuz''

Şimdilerde kız bebeğini kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal'a en büyük desteği eşi Kenan İmirzalıoğlu veriyor.

"ÇOK MUTLUYUZ"

İmirzalıoğlu eşinin rahat bir hamilelik geçirdiğini söyleyerek, "Herkes bu zamanda zorluklar yaşıyor. İnşallah biz de rahat bir şekilde atlatacağız ve hastahanelerimiz daha sağlıklı hale gelicek. Sinem’in de keyfi yerinde gayet sağlıklı çok mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

Doğacak kız çocuklarının adına henüz karar vermediklerini, daha çok erken olduğunu belirten Kenan İmirzalıoğlu, birkaç isim düşündüklerini söylemişti.

Sinem Kobal ve İmirzalıoğlu'ndan 4. yıl kutlaması! ''Çok mutluyuz'' - Resim : 2

Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum.

 

Sinem Kobal ve İmirzalıoğlu'ndan 4. yıl kutlaması! ''Çok mutluyuz'' ile ilgili etiketler Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu Aşk evlilik Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.