Sinem Kobal imaj değiştirip bambaşka biri oldu! Saçlarının yeni halini görenler şoke oldu

2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl Ekim ayında kızı Lalin'i kucağına alan 33 yaşındaki güzel oyuncu Sinem Kobal, uzun yıllardır sarı renk olan saçlarını koyu renge boyattı.

Kendisinden 14 yaş büyük meslektaşı Kenan İmirazlıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ve kızı Lalin dünyaya geldikten sonra ekranlardan uzakta olan güzel oyuncu Sinem Kobal'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sinem Kobal


SAÇLARINI BOYATTI

İmajını yenileyip bambaşka bir görünüme kavuşan Kobal, uzun zamandır sarı olan saç rengini değiştirdi. Instagram'ın hikaye kısmında paylaşımda bulunan Kobal, son halini takipçilerinin beğenisine sundu.

Radikal bir kararla yıllardır sarı olarak kullandığı saçlarını siyaha boyatan oyuncunun paylaşımı, kısa süre içinde çok sayıda Instagram hesabı tarafından paylaşılarak gündem oldu.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Kobal'ın takipçilerinin yarısı yeni imajını çok beğenirken yarısı da eski saçlarının daha güzel olduğunu ve o imajına geri dönmesi gerektiğini söyledi.

İşte Sinem Kobal'ın çok konuşulan yeni imajı...

Sinem Kobal

 

 

Sinem Kobal imaj değiştirip bambaşka biri oldu! Saçlarının yeni halini görenler şoke oldu ile ilgili etiketler Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.