Sinem Kobal hamile mi? Kaç aylık? Cinsiyeti ne? Sinem Kobal Instagram hesabı ne?

Sinem Kobal hamile mi? Sevilen oyuncu Sinem Kobal'ın hamile olduğu iddia edildi. Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan güzel oyuncunun sosyal medya hesabı mesaj yağmuruna tutuluyor. Sinem Kobal'ın hamilelik haberi araştırılmaya başladı. İşte Sinem Kobal hamile mi? Kaç aylık? Cinsiyeti ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan güzel oyuncunun sosyal medya hesabı mesaj yağmuruna tutuluyor. Sinem Kobal'ın hamilelik haberi araştırılmaya başladı. Sevilen oyuncu Sinem Kobal'ın hamile olduğu iddia edildi. İşte Sinem Kobal hamile mi? Kaç aylık? Cinsiyeti ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin kız bebek beklediği öğrenildi. Kobal, hakkında daha önce de bebek haberi çıkmış ancak yalanlanmıştı. Bu kez iddia doğrulandı.

Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Çift bugüne kadar bu haberi saklamayı başardı.

Ünlü çift kızlarına verecekleri isme ise henüz karar vermedi

Sinem Kobal hamile mi? Kaç aylık? Cinsiyeti ne? Sinem Kobal Instagram hesabı ne? ile ilgili etiketler Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu Hamile sinem kobal hamile mi?
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.