Sinem Kobal eşini en özel gününde yalnız bıraktı!

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde olduğu Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin galasına İmirzalıoğlu'nun yalnız katılması dikkat çekmişti. Yakışıklı oyuncu, eşi Sinem Kobal'ın neden galada bulunmadığını açıkladı.

Salı günü ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin galasında başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal katılmadı. Kenan, Sinem'in galaya katılmama nedeni için güldüren bir açıklama yaptı.

20'LİK DİŞ ENGEL OLDU

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde, Mehmed'in galasında İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ın olmadığını belirtti. Yazının devamında ise Kenan'ın açıklamalarını şu sözlerle yazdı:

"Tebrik etmek için yanına gittiğimde ona, böylesine önemli bir gecede eşinin niye olmadığını sordum. Gülerek, "Biliyorsun genç bir eşim var abi. 20'lik dişiyle ilgili sağlık sorunu yüzünden gelmedi" dedi."

Sinem Kobal eşini en özel gününde yalnız bıraktı! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.