Sinem Kobal doğum kilolarını böyle verdi!

Kızı Lalin'i kucağına aldıktan kısa bir süre sonra eski formuna kavuşan Sinem Kobal'ın nasıl zayıfladığı ortaya çıktı. Kobal, online spor ve egzersiz dersleriyle zayıfladı. Aynı zamanda bebeğini emzirmeye devam eden oyuncu, diyetini de bunu göz önünde bulundurarak yapıyor.    

Kızı Lalin’i kucağına aldıktan sonra emzirme eğitimleri de alan oyuncu, fazla kilolarından kurtulmak için de online spor derslere başladı.

Pandemi dönemi nedeniyle evden dışarı çıkmayan Kobal, spor hocasıyla internet üzerinden eğitim alıyor. Antremanlarını evinde yapan ünlü oyuncu, ayrıca beslenmesine de dikkat ediyor. Kızını emziren oyuncu, bir uzman tarafından verilen özel diyeti uyguluyor.

 LALİN EVDE BEKLİYOR

Geçtiğimiz günlerde doktor kontrolünden çıkan ünlü çift, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Taze anne Sinem Kobal, gazetecilerin sorularına şu yanıtları verdi:

Sinem Kobal doğum kilolarını böyle verdi!

"İyiyiz. Her şey yolunda çok şükür, daha bir ay oldu. Lalin evde bekliyor. Ona yetişeceğiz şimdi, kontrole geldik dediğim gibi, Lalin iyi, biz iyiyiz.

Güzel anne kızları Lalin'in kime benzediği sorusuna ise şu yanıtı verdi: Yok daha çok ufak, daha çok yeni, her gün de değişiyor."

 

Sinem Kobal doğum kilolarını böyle verdi! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal doğum doğum kiloları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.