Sinem Kobal Çukur'a mı katılıyor? Hangi rolde oynayacak?

Sinem Kobal Çukur'a mı katılıyor? Kısa süre önce Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, dizi sektöründe uzun süredir yer almıyordu. Haber sitelerine düşen iddialara göre güzel oyuncu Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'a katılacak. Haber kısa sürede bir çok vatandaş tarafından araştırılmaya başladı. İşte Sinem Kobal Çukur'a mı katılıyor? Hangi rolde oynayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sinem Kobal Çukur'a mı katılıyor? Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın Çukur dizisine katılacağı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düşüyor. Diziden bölüm başına 50 bin TL alacağı iddialar arasında yer alıyor. Haber kısa sürede bir çok vatandaş tarafından araştırılmaya başladı. Sinem Kobal'ın haberi yalanlayan bir açıklama yapmaması sonrasında iddialar güçleniyor. İşte Sinem Kobal Çukur'a mı katılıyor? Hangi rolde oynayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sinem Kobal Çukur'a mı katılıyor? Hangi rolde oynayacak?

Bilal Özcan’ın haberine göre, son dönemde öne çıkan dizilerin başında gelen Çukur’a Sinem Kobal da dahil olacak. Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Kobal’ın yeni sezonda kadroya katılacağı iddia edildi. Kobal’ın bölüm başına 50 bin TL alacağı öne sürüldü.

Kobal’ın yanı sıra Kaan Urgancıoğlu, Rojda Demirel, Hakan Kurtaş, Çağan Atakan Aslan’ın da diziye dahil olacağı öne sürüldü.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde, inşaat mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak, İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz okula başlamadan önce bale eğitimi almaya başlayan Kobal, 1991–1999 yılları arasında, sekiz yıl boyunda bale eğitimine devam etti.

İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden 2001 yılında mezun olan Kobal, eğitim hayatı boyunca basketbol, voleybol ve step sporları ile uğraştı. Ortaokul yıllarında okulun basket takımıyla beraberİstanbul şampiyonluğu kazanan Kobal, oyunculuk kariyerine başladıktan sonra da spordan kopmadı ve de aikido yapmaya devam etti.

Sinem Kobal’ın Dormen Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı.

2000–2003 yılları arasında gösterimde olan Dadı’nın kadrosunda, Sinem Kobal’ın yanı sıra Kenan Işık, Haldun Dormen ve Gülben Ergen gibi başarılı oyuncular yer almaktaydı. Selena dizisi Kobal’a Jetix Çocuk Ödülleri’nde En Sevilen Türk Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı.

Dadı’nın ardından bir süre tiyatro çalışmalarına geri dönen Kobal, Uygur Tiyatrosu bünyesinde sahnelenen oyunlarda yer aldı. Liseden mezun olmasının ardından Beykent Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Bölümü’ne katıldı ve de bölümünden başarıyla mezun oldu.

Sinem Kobal Çukur'a mı katılıyor? Hangi rolde oynayacak? ile ilgili etiketler Çukur Sinem Kobal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.