Sinekler evi bastı, mahallesi ayaklandı: "Ceset mi var?"

Büyükçekmece’de bir apartmanın giriş katındaki dairedenin camın önünü sinekler bastı. Bu olay çevre sakinlerinin içeride ceset olduğu endişesine kapılmasına neden oldu.

Büyükçekmece’de Ulus Mahallesi'nde bir apartmanın giriş katındaki dairede oturanların bir süredir görünmemesi ve penceredeki onlarca sinek, çevre sakinlerinin içeride ceset olduğu endişesine kapılmasına neden oldu.

Büyükçekmece’de camdaki sinekler mahalleliyi ayaklandırdı: ‘Ceset mi var?’

EVİ SİNEKLER BASTI

Mahallelinin ihbarıyla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri saat 11.00 sıralarında apartman dairesini kontrol etmek için geldi. Evde kimsenin yaşamadığını tespit eden polis ve itfaiye ekipleri mahalleden ayrıldı. Mahalle esnaflarından İrfan Kıvrak, "Komşumuz, bu dairede bekar yaşayan bir kişi olduğunu, evini sineklerin bastığını görüyor. İçeride ceset olduğundan şüphelendik, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdik. Olay yerinde inceleme yapıldı, herhangi bir olay olmamış. Ama hala evin içinde sinekler mevcut" dedi.

Mahalle sakinlerinden Burak Tanrıöver, "Burada daha önce yabancı uyruklu biri oturuyordu, iki aydır yokmuş. İçerde sinekler olunca ceset olduğundan şüphelendik. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdik" diye konuştu.

 

 

Sinekler evi bastı, mahallesi ayaklandı: "Ceset mi var?" ile ilgili etiketler Büyükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.