Sınavlarda artık bu uygulama yapılacak!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, pandemi döneminde yapılacak sınavlarda HES kodu bilgisi isteneceğini duyurdu. Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda HES kodunun nasıl alınacağını da detaylı bir şekilde gösterdi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, "Başkanlığımızca uygulanacak sınavlara başvurularda sizlerden HES Kodu bilgisi istenecektir" dedi.

Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli adaylarımız, pandemi döneminde Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemler kapsamında, başkanlığımızca uygulanacak sınavlara başvurularda sizlerden HES Kodu bilgisi istenecektir.

Sınav başvurusu yapacak adaylarımızın başvuru işlemlerinden önce HES kodunu edinmesi gerekecek.

HES Kodu için ayrıntılı bilgilere Sağlık Bakanlığımızın https://hayatevesigar.saglik.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz."

Sınavlarda artık bu uygulama yapılacak!

Sınavlarda artık bu uygulama yapılacak! ile ilgili etiketler ÖSYM Sınav ÖSYM Başkanı HES kodu pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.