Sınava Girmeden Üç Kez Okuyun! İşte YKS Sınav Duası!

YKS sınav duası 18 Haziran sabahı sınava girecek milyonlarca öğrencinin merak konusu oldu. Aylar süren çalışma maratonu sonunda adaylar sınavda başarılı olmak için ter dökecek. Anne ve babaların evlatlarının başarılı olması için dualar edeceği sınav öncesi YKS Sınav duasını araştırdık. İşte sınavda üç kez okunması gereken dua...

Sınav duasını sınava girmeden 3 kez okuyun. 2022 YKS sınavı 18 Haziran sabahı gerçekleşiyor. Uzun süren çalışma maratonu sonrası sınavda ter dökecek adaylar emeklerinin karşılığını alabilmek için yollara düşecek. Velilerin sınav duası ederek evlatlarına destek olacağı YKS sınavında okunacak duaları araştırdık. İşte YKS sınav duası ve Türkçe okunuşları...

SINAVA GİRMEDEN ÜÇ KEZ OKUYUN!

2022 YKS sınavı öncesi sınava girmeden üç kez okunacak duaları listeledik. Sınav günü 70 kez Salat-ı Nariye okuyun.

'Ya men leccemel mütekebbirine b licami azametihi selliim sellim ya Hafız'' okunmalıdır.

Sınavlara girmeden önce, “Rabbi edhılnî müdhale sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ.” (isra suresi;80) okunmalıdır.

YKS SINAV DUASI!

Sınava başladığınızda şu duayı okuyun: "Ya Hayyu Yâ Kayyûm, Birahmetike esteğisû." (10 kere)ANLAMI:"Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum."

"Rabbi’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî." okunur. Sınava başladığınızda da, "Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû." okumanız gerekmektedir.

Bu dua sınava girmeden 3 kezm okunursa Allah sınava girecek kişiye yardım edecektir.

 

Sınava Girmeden Üç Kez Okuyun! İşte YKS Sınav Duası! ile ilgili etiketler sınav duası lgs duası 2022 lgs
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.