Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'nın Prof. Dr. Arif Verimli'yi düğününe çağırmadığı ortaya çıktı

Prof. Dr. Arif Verimli, 14 yıl danışmanlığını yaptığı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı'nın kendisini düğününe davet etmediğini söyledi. Programdan ayrıldıktan sonra Müge Anlı'ya kırgın olduğunu söyleyen Arif Verimli, kırgınlığının devam ettiğini vurguladı.

25 Haziran'da Emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen gazeteci ve sunucu Müge Anlı'nın bir dönem programında yer alan ünlü psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Arif Verimli'yi düğününe davet etmediği ortaya çıktı.


PROF DR. ARİF VERİMLİ'DEN MÜGE ANLI AÇIKLAMASI

Müge Anlı'nın arasının açık olduğu Prof. Dr. Arif Verimli, Yasemin Özçelik'in sunduğu YouTube programına konuk oldu. Verimli, ''14 yıl emek verdiniz Müge Anlı’ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?'' sorusuna verdiği yanıtla Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili iddialara son noktayı koydu. Arif Verimli, "Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız.” dedi. ''Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi?'' sorusu karşısında ise ünlü psikiyatri uzmanı, "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için" cevabını verdi.

Programdan sonra Müge Anlı ile konuşmadığını da belirten Verimli, düğüne davet edilmediğini söyleyip mutluluklar diledi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'nın Prof. Dr. Arif Verimli'yi düğününe çağırmadığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Müge Anlı Arif Verimli Prof. Dr. Arif Verimli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.