Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'dan sürpriz hareket! Soyadını değiştirdi...

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programıyla gündemden düşmeyen ünlü sunucu Müge Anlı, canlı yayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. 25 Haziran'da Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan Anlı, sosyal medya hesabında soyadını değiştirdi.

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Niahtan gelecek fotoğraf beklenirken ünlü sunucudan sürpriz bir hamle geldi.

MUTLU HABERİ CANLI YAYINDA VERMİŞTİ

Müge Anlı, "Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu" açıklamasını yapmıştı.

SADE BİR NİKAH İLE EVLENDİLER

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu, 25 Haziran Cumartesi günü aile arasında yapılan sade bir nikah ile evllendiler.

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'dan sürpriz hareket! Soyadını değiştirdi...

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Bir süredir gözlerden uzak olan ünlü Sunucu, nikahtan 2 hafta sonra sosyal medya hesabına 'Yüzbaşıoğlu'nu da ekledi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'dan sürpriz hareket! Soyadını değiştirdi... - Resim : 2

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'dan sürpriz hareket! Soyadını değiştirdi... ile ilgili etiketler Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.