Sinan Vardar: Ersun Yanal 3 kuruşun peşinde. Bırak git kardeşim!

Turizm ve futbol adamı, Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Sinan Vardar ve spor yorumcusu Erce Kaftan, futbol gündemini SuperHaber YouTube kanalında değerlendirdi…

Futbol dünyamızın tanınmış isimlerinden, tecrübeli yönetici ve turizm duayeni Sinan Vardar ve gazeteci Erce Kaftan, hafta sonu oynanan kritik karşılaşmaları değerlendirdi.

“Sinan Vardar’ın Gözünden” programının bu haftaki bölümünde hafta sonu oynanan Beşiktaş-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmalarında yaşananlar masaya yatırıldı.

SORUMLU ERSUN YANAL MI ALİ KOÇ MU?

21 yıl sonra Galatasaray’a Kadıköy’de kaybeden Fenerbahçe’de taraftarın tepki gösterdiği teknik direktör Ersun Yanal ve Başkan Ali Koç’un durumlarının tartışıldığı programda, zirvenin uzağında kalan sarı lacivertli kulüpte bundan sonra neler yapılması gerektiği değerlendirildi. 

24. HAFTA MAÇLARI NASIL SONUÇLANACAK?

Şampiyonluk yarışında kimlerin ön plana çıktığının da konuşulduğu “Sinan Vardar’ın Gözünden” programında, bu hafta oynanacak Süper Lig maçlarının analizi de yapıldı.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Sinan Vardar: Ersun Yanal 3 kuruşun peşinde. Bırak git kardeşim! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Ali Koç Ersun Yanal Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig futbol sinan vardar erce kaftan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.