Sinan Sardoğan tutuklandı mı? Arife Gökçe bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki şüpheli şahıslardan Sinan Sardoğan’ın gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edilerek tutuklandığı iddia ediliyor. Peki, Sinan Sardoğan tutuklandı mı? İşte son detaylar…

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe olayıyla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Son olarak Müge Anlı’nın programında avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen'in de yer aldığı bölümde Sinan Sardoğan yine herkesi çılgına çevirdi.

Canlı yayın esnasında sarf ettiği sözlerle hakkındaki iddiaları kabul etmeyen Sardoğan, akşam saatlerinde çocuk şube tarafından gözaltına alındığı ve nöbetçi mahkemeye sevk edilerek tutuklandığı iddia edildi.

Sinan Sardoğan

Sinan Sardoğan Tutuklandı Mı?

Arife Gökçe başta olmak üzere köydeki bütün kadınları taciz ettiği iddia edilen Sinan Sardoğan’ın köydeki bir ahırın içine beton döktüğü de konuşulmakta. Arife Gökçe'nin dökülen bu betonun altında olup olmadığı merak edilirken Sinan Sardoğan’ın tutuklama görüntüleri sosyal medyada yer aldı.

Sinan Sardoğan tutuklandı mı? Arife Gökçe bulundu mu? ile ilgili etiketler Sinan Sardoğan Müge Anlı Arife Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.