Sinan Sardoğan intihar mı etti! Müge Anlı'daki Sinan öldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinan Sardoğan olayının gün yüzüne çıkmasıyla Arife Gökçe’nin son durumu merak edildi. Katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve ardından tutuklanan Sardoğan’ın cezaevinde intihar ettiği iddia edilmekte. Peki gerçektende Sinan Sardoğan öldü mü? İşte detaylar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının günlerce konuşulan isimlerinden biri olan Sinan Sardoğan son olarak tutuklanarak cezaevine gönderilmesi sonrasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Arife Gökçe olayının baş şüphelisi olduğu iddia edilen ve bu olay sonrasında adı birçok taciz iddiasına karışan Sinan Sardoğan, polis ekipleri tarafından kaldığı otelden alınmıştı.

Sinan Sardoğan Öldü Mü?

Sinan Sardoğan adı ilk olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe olayı ile ortaya çıkmıştı. Aynı köyde bir anda ortadan kaybolan Arife Gökçe'nin bulunması için programa çıkarılan Sardoğan’ın gerçek yüzü kısa sürede ifşa edildi.

Sinan Sardoğan

Gökçe'nin son olarak kaybolmadan hemen önce Sardoğan tarafından taciz ve tehdit edildiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Sardoğan'ın başka olaylardan da şüpheli ya da tanık olduğu belirlenince bir anda oklar yeniden kendisini gösterdi.

Sinan Sardoğan'ın çocuklara yönelik cinsel istismar iddialarına karıştığının ortaya çıkması bardağı taşıran son hamle olurken kamuoyundaki tepkilerinde artmasıyla polis tarafından gözaltına alınmıştı. Gözaltı işlemlerinden sonra savcılığa çıkarılan Sardoğan, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Sinan Sardoğan

Sardoğan daha sonrasında mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Son olarak sosyal medyada ortaya atılan iddialarda Sinan Sardoğan’ın cezaevinde intihar ederek yaşamına son verdiği söylentisi yayıldı. Ancak bu konuda kesin bir teyit belirtilmedi.

Sinan Sardoğan intihar mı etti! Müge Anlı'daki Sinan öldü mü? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Müge Anlı Sinan Sardoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.