Sinan Özen'den minik kızının sağlık durumunu hakkında açıklama

58 yaşındaki şarkıcı Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile nikah masasına oturmuş, çiftin evlendikten 4 yıl sonra da ikiz çocukları Sanberk ve Neva dünyaya gelmişti. Sinan Özen 3 yaşındaki kızı Neva'nın sağlık sorunları yaşadığını açıklayarak tedavi süreciyle ilgili bilgi verdi.

Şarkıcı Sinan Özen, 2016 yılında Almanya'da tanıştığı ve kendisinden 25 yaş küçük hayranı Burcu Kartal ile nikah masasına oturmuştu. Çift 2020 yılında ise kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamıştı. İkiz bebek dünyaya getiren eczacı Burcu Kartal oğluna Saberk, kızına ise Neva adını vermişti. Özen çiftinin kızları Neva doğar doğmaz bağırsak rahatsızlığından dolayı 6 kez ameliyat olmuştu.

Sinan Özen'den minik kızının sağlık durumunu hakkında açıklama


Sinan Özen, serebral palsi hastası 3 yaşındaki kızı Neva’nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hürriyet Gazetesi'nden Behlül Aydın'a konuşan Sinan Özen, kızının sağlık sorunları nedeniyle zor bir süreç geçirdiklerini ifade etti.

''ÖNÜMÜZDE SIKINTILI BİR DÖNEM VAR''

Özen, “Kızım zor olan dönemi atlattı. Şimdi önümüzde bir sıkıntılı dönem var. Cuma günü beyin tomografisi çekilecek. Onunla ilgili son dönemlerde yeni çıkan serebral palsi dediğimiz bir hastalığımız var. Bu ikinci evreyi, yeni tanıyı gördük. Kızım bana Allah’ın bir ödülü. Onun bana bakan, gülen gözüne dünyaları veririm. 40 yıl müziğim bir yana o bir yana. Dualarınızı bekliyorum” açıklamasında bulundu.

sinan özen

 

 

Sinan Özen'den minik kızının sağlık durumunu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Sinan Özen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.