Sinan Özen minik kızı Neva için dua istedi!

Şarkıcı Sinan Özen ve eşi Burcu Kartal, geçtiğimiz şubat ayında ikiz bebeklerini kucağına almış fakat kız bebekleri Neva bağırsak rahatsızlığından hastanede tedavi altına alınmış ve 5 kez ameliyat geçirmişti. Özen, tekrar ameliyata girecek kızı Neva için dua istedi...

Sinan Özen'in 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı 6 kez ameliyat geçirmişti. sosyal medya hesabından kızı ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı altına bu notu düştü:

 ÖNEMLİ BİR AMELİYATA GİRECEK

Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demek, “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü” kutlu olsun… Bu vesileyle kızım Neva 17 Ekim Cumartesi günü önemli bir ameliyata girecek dualarınızı eksik etmeyin...

Sinan Özen minik kızı Neva için dua istedi!

NE OLMUŞTU?

Fantezi müziğinin sevilen ismi Sinan Özen ve 4 yıl önce evlendiği Burcu Kartal’ın ikiz bebekleri şubat ayında dünyaya geldi. Ancak sanatçının bu mutluluğu kızının rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü. Oğluna Sanberk kızına da Neva ismini veren çift, kızlarının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince çok üzüldü.

Daha önce kızı Neva'nın 5 ameliyat geçirdiğini ve yoğun bakımda olduğunu açıklayan Sinan Özen, minik bebeğin sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri de paylaştı.

 KRİTİK SÜREÇ DEVAM EDİYOR

"Maalesef kritik süreç devam ediyor.Rabbimizden tek dileğimiz Neva için dualarımızın kabul olması"

5 GÜN ÖNCE AMELİYAT OLDU

"Bu açıklamayı, kızımızın sağlık durumu ile ilgili sizlerden gelen bilgi talebi üzerine yapıyorum. Kızımız Neva'ya 5 gün önce bir ameliyat daha yapıldı. Şu an bu ameliyatın umutla olumlu sonuçlar vermesini bekliyoruz."

Sinan Özen minik kızı Neva için dua istedi! ile ilgili etiketler Ameliyat sinan özen neva bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.