Sinan Erdem'de yeni bir zafer daha! Anadolu Efes 87 - 72 Bitci Baskonia

THY EuroLeague 15. hafta maçında Anadolu Efes Baskonia karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçta Anadolu Efes rakibini 87-72 maplup ederek iki maç aradan sonra galip geldi.

Avrupa Kupalarındaki 742. maçına çıkan Anadolu Efes, Bitci Baskonia karşısında galip gelerek bu sezonki 7. galibiyetini aldı. Lacivert-beyazlı takım, Avrupa kupalarında bugüne kadar Bitci Baskonia ile oynadığı 22 maçta ise 13 galibiyet ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Basketbolseverlerin merakla beklediği Anadolu Efes - Baskonia maçı bu akşam oynanacak. THY Avrupa Ligi'nde geride kalan 15 hafta sonunda Anadolu Efes'in 6 galibiyet 8 mağlubiyeti bulunuyor. Konuk ekip Baskonia ise İstanbul'a gelirken 5 galibiyet ve 9 yenilgisi bulunuyor.

ANADOLU EFES - BASKONİA MAÇI HANGİ KANALDA?

14 Aralık Salı akşamı oynanacak Anadolu Efes - Baskonia basket müsabakası saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşma Bein Sports beIN Connect'ten naklen yayınlanacak.

Anadolu Efes-Bitci Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?  İşte müsabakanın ayrıntıları - Spor Haberler

Sinan Erdem'de yeni bir zafer daha! Anadolu Efes 87 - 72 Bitci Baskonia ile ilgili etiketler THY anadolu efes baskonia maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.