Sinan Erdem'de farklı tarife! Galatasaray, Anadolu Efes'i farka boğdu

Erkek Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ilk maçında Galatasaray Nef, farkı bir ara 39 sayıya kadar çıkardığı maçta Euroleague şampiyonu Anadolu Efes'i deplasmanda 105-70 mağlup etti. Seride 1-0 öne geçen Galatasaray, Andreas Pistiolis yönetiminde 10'da 10'luk bir seri yakaladı ve tarihe geçti.

Sinan Erdem Spor salonundaki gerçekleşen karşılaşama da Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi yarı final ilk maçında A. Efes'i adetta saf dışı bıraktı. Sarı-kırmızılılar rakibi karşısında oldukça etkili maça başlarken, ilk periyodu 18-16, devreyi de 43-34 önde bitirdi. 3. periyotta da rakibi karşısında ezici üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, son çeyreğe de 79-51 üstün girdi. 4. periyotta da farkı iyice açan sarı-kırmızılı ekip salondan 105-70 tarihi farklı ayrılarak seride 1-0 öne geçti.

Sinan Erdem'de farklı tarife! Galatasaray, Anadolu Efes'i farka boğdu

GÜNDEME OTURAN GALİBİYETTE PİSTOLİS TARİHE GEÇTİ

Yeni koç Andreas Pistolis yönetiminde 10'da 10'luk bir seri yakalayan sarı kırmızılı ekipte; Dee Bost 22, Isaiah Canaan 15, Kerry Blackshear Jr. ve David Kravish 11'er sayıyla takımlarını sırtalamayı başardılar. Son şampiyonda ise ise Egemen Güven 15, Chris Singleton 10 sayıyla maçı tamamladı.

İKİNCİ MAÇ 29 MAYIS PAZAR GÜNÜ

Serinin ikinci maçı ise Anadolu Efes'in ev sahipliğinde 29 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. 3 galibiyete ulaşan taraf final bileti alırken, Fenerbahçe Beko-Darüşşafaka eşleşmesinin galibiyle şampiyonluk mücadelesi verecek.

İHA

 

Sinan Erdem'de farklı tarife! Galatasaray, Anadolu Efes'i farka boğdu ile ilgili etiketler Anadolu Efes Galatasay sinan erdem spor salonu galibiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.