Sinan Engin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yıldız golcü Luis Suarez'i transfer edeceğini duyurdu

Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Luis Suarez transferini açıkladı. Beyaz TV'deki Beyaz Futbol programında konuşan tecrübeli yorumcu Sinan Engin, Ali Koç'un Luis Suarez ile anlaşmak üzere olduğunu belirtti. La Liga ekibi Atletico Madrid'de forma giyen ve sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklayan Uruguaylı golcünün adı uzun zamandır sarı-lacivertlilerle anılıyordu. Suarez bu sezon Atletico Madrid ile 42 maça çıktı. 25 kez ilk 11'de sahaya çıkan Luiz Suarez 13 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Sinan Engin, dünyaca ünlü golcü Luis Suraez'in Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere olduğunu açıkladı. Bu sezon Atletico Madrid'de forma giyen ve sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklayan Uruguaylı golcünün adı uzun zamandır sarı-lacivertlilerle anılıyordu.

LUIS SUAREZ AÇIKLAMASI

Beyaz TV'deki Beyaz Futbol programında aldığım bir duyum diyerek, Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un Uruguaylı tecrübeli golcü ile görüşme halinde olduğunu ve transferin bitme aşamasına geldiğini belirten Sinan Engin, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Kanarya'nın gol yollarındaki sıkıntıyı kaliteli bir golcü ile çözmek istediği biliniyor. Luis Suarez adı daha önce de Fenerbahçe ile anılmıştı.

LUIS SUAREZ'İN BU SEZONKİ KARNESİ

Uruguaylı yıldız bu sezon Atletico Madrid ile 42 maça çıktı. 25 kez ilk 11'de sahaya çıkan Luiz Suarez 13 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Sinan Engin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yıldız golcü Luis Suarez'i transfer edeceğini duyurdu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Atletico Madrid İspanya Süper Lig suarez Sinan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.