Sinan Bolat'tan Galatasaray itirafı!

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen şu anda Royal Antwerp'te görev alan Sinan Bolat, flaş açıklamalarda bulundu.

Ajansspor'un haberine göre; Belçika Ligi takımlarından Royal Antwerp'te sergilediği performansla 2017-2018 sezonunun en iyi kalecisi seçilen Sinan Bolat, önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıklayan Sinan Bolat, A Milli Takım için davet beklediğini ifade etti.

Galatasaray döneminin kendisi için iyi geçmediğini belirten Sinan, Muslera hakkında da konuştu.

İşte Sinan Bolat'ın o açıklamaları:

"Bu sezon benim için ve takımım için güzel geçiyor. Ligin en iyi kalecisi olarak ülkemi yurt dışında temsil etmek gurur ve mutluluk verici."

'TEKRAR TEKLİF GELECEĞİNİ BEKLİYORDUM'

"Milli takımdan bu sezonki performansımla tekrar teklif geleceğini bekliyordum. Fakat Belçika Ligi pek göz önünde olmadığı için benim için dezavantaj oldu. Ben bu performansımı devam ettirirsem eminim ki çağrılırım. İnşallah milli formayı tekrardan giyerim."

"Zamanım oldukça Süper Ligi takip ediyorum. Şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçecektir. Her iki takımın favori olduğunu söyleyebilirim."

"Türkiye'de en beğendiğim kaleci Muslera. Bence Türkiye'nin tartışmaz en iyi kalecisi. Her kalecinin zaman zaman performans düşüklüğü yaşadığı dönem olabilir. Muslera'nın da performansının düşük olmasının sebebi bence bu."

13_-sinan-bolat-galatasarayda-primleri-kaldirtti_149440042220

'GALATASARAY UMDUĞUM GİBİ OLMADI'

"Galatasaray dönemim umduğum gibi geçmedi. Bir kaleci olarak devamlılık çok önemli her hafta oynamak öz güven için çok önemli. O dönemde sadece kupa maçlarında oynadığım icin istediğim performansı yakalayamadım. Ama Galatasaray gibi takımda oynadığım için gururluyum."

"Belçikalı futbolseverlerin beni el üstünde tutmaları ve Türk bayraklarını stadyuma asmaları ve Türk bayrağımızın Belçika'da daşgalanması benim için çok güzel ve gurur verici."

Sinan Bolat'tan Galatasaray itirafı! ile ilgili etiketler Galatasaray sinan bolat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.