Sinan Akçıl'dan çok konuşulacak imam nikahı itirafı

Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan şarkıcı Sinan Akçıl'ın 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Sinan Akçıl, Zeynep Koçak'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Şarkıcının yayında yaptığı itiraf ise herkesi şaşırttı.

Aşk hayatıyla sık sık gündemde olan 40 yaşındaki pop şarkıcısı Sinan Akçıl şimdilerde fenomen Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme geliyor. Çok Güzel Hareketler 1. Kuşak ekibi ile tanınan Zeynep Koçak, YouTube'de yayınlanan programına Sinan Akçıl'ı konuk etti. Akçıl burada özel hayatı hakkında şaşırtan bir açıklamada bulundu.

sinan akçıl


Ünlü şarkıcı, "Kendin ile ilgili bir magazin haberi çıkartsan bu ne olurdu?" sorusuna, "Dört kere imam nikahı yaptım" açıklamasında bulundu. Akçıl, kim ya da kimlerle nikah kıydığını ise açıklamadı.


SİNAN AKÇIL'DAN AŞK İTİRAFI


Burcu Kıratlı, eski eşiyle Aleyna Kalaycıoğlu'nun Paris kaçamağı hakkında “Aleyna ile annesi daha önce şarkı istemeye gelmişlerdi, ‘Sinan abi’ diyordu. Hevesli bir kız, bence güzel bir iş birliği” yorumunda bulunmuştu. Sinan Akçıl ise, Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikteliğini doğrulayarak “Aşk haberlerinden hiç rahatsız değilim. Evet doğrudur, güzel bir birlikteliğe başladık. Çok da mutluyuz. Aleyna’nın her zaman arkasındayım. Çünkü yetenekli ve çalışkan bir kız.” demişti.

 

 

Sinan Akçıl'dan çok konuşulacak imam nikahı itirafı ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Aleyna Kalaycıoğlu imam nikahı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.