Sinan Akçıl'dan çapkınlık itirafı!

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Sinan Akçıl, konuk olarak katıldığı bir programda çapkın olduğunu söyleyerek ‘Eski sevgililerini aldattı mı’ sorusunu gündeme taşıdı. Peki, Sinan Akçıl kimdir? Detaylar burada…

Sinan Akçıl, bir kez daha söylediği sözlerle gündeme geldi. Katıldığı bir programa konuk olan Sinan Akçıl, YouTube kanalında çapkın bir kişiliği olduğunu belirterek şoke eden itiraflarla herkesi şaşırttı.

Son ilişkisine kadar çapkın bir kişiliğe sahip olduğunu itiraf eden Sinan Akçıl, “İlk kez tek eşliyim diyebilmem mümkün. Ondan önce böyle kişiliğe sahip değildim. Çok çapkındım” dedi. Sinan Akçıl, “Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi yeniden devam ediyoruz. Biz çok fazla inatlaştık ama kendimize zarar verdik. Tekrardan denemek istedik.” Sinan Akçıl’ın bu itirafları sonrasında ‘Eski sevgililerini aldattı mı’ sorusu gündeme geldi.

SİNAN AKÇIL KİMDİR?

20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda’nın Leeuwarden şehrinde doğdu. Aslen Çanakkale Bigalıdır. Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'nde başlayan Sinan Akçıl, eğitimini konservatuarda sürdürdü. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fransız Lisesi'ne girdi. St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazandı.

2008 yılı ise sanatçının adeta kırılma noktası oldu ve adının yer aldığı albüm satışları oldukça iyi rakamlar elde etti. 2009 yılının Mayıs ayında Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışmasına katıldığı ve 4. Olduğu “Düm Tek Tek” şarkısının söz ve bestesinde Sinan Akçıl imzası vardır.

Sinan Akçıl aynı zamanda Med Yapım’n yapımcılığını üstlendiği ve 2014 yılında televizyonda yayınlanan X Factor ya da orijinal ismi ileThe X Factor, televizyon şarkı yarışmasında jürilik yapmıştır.

Sinan Akçıl'dan çapkınlık itirafı! ile ilgili etiketler Sinan Akçıl çapkın itiraf

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.