Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti tekrar evleniyor mu?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti ikinci kez evlilik masasına oturucaklarının sinyalını verdi. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti 2018 yılında Amsterdam'da ilk kez nikah masasına oturmuştu.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti geçtiğimiz günler katıldıkları bir nişan töreninde tekrar evleneceklerinin sinyalini verdi. Daha önce Amsterdam'da evlenip 9 ay sonra boşanan ikili, yeniden aşka geldi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti tekrar evleniyor mu?

Takvim'in haberine göre; arkadaşlarının nişan töreninde tekrar evleneceklerinin sinyalini veren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, "Bu kez yurt dışında değil ülkemizde evleneceğiz. Ülkemiz bize uğurlu gelecektir" dedi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti tekrar evleniyor mu?

Akçıl ve Kıratlı'nın bir küs bir barışık halleri ise sosyal medyanında tepkisine maruz kaldı. Bazı kullanıcılar 'Evliliği çok yanlış anlamışlar' derken, bazıları da 'Çocuk oyuncağı mı bu' diyerek tepki gösterdi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti tekrar evleniyor mu? ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Burcu Kıratlı evlilik boşanma Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.