Sinan Akçıl kalbini kendisinden 10 yaş büyük olan Defne Samyeli'ye kaptırdı

Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan 40 yaşındaki popçu Sinan Akçıl'ın kendisinden 10 yaş büyük olan meslektaşı Defne Samyeli ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bir dönem Cem Yılmaz'la aşk yaşayan Defne Samyeli'nin adı son dönemde Serdar Bilgili ile anılıyordu ancak kalbini Sinan Akçıl'a kaptırdı.

Başından iki evlilik geçen Sinan Akçıl’ın, iki çocuk annesi Defne Samyeli ile aşk yaşadı ortaya çıktı. 2019’da Cem Yılmaz’dan ayrılan Defne Samyeli geçtiğimiz aylarda iş insanı Serdar Bilgili ile birlikte görüntülenmişti. Samyeli'nin Bilgili ile yeni bir aşka yelken açması beklenirken Sinan Akçıl'la sevgili olduğu öğrenildi.

SÜRPRİZ YAKINLAŞMA


Çiftle ilgili müjdeli haberi Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü köşesinde duyurdu. İşte Üstündağ'ın ''Sinan Akçıl ve Defne Samyeli arasında sürpriz yakınlaşma!'' başlıklı yazısı...

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl’ın, sahnelerin gözde ismi Defne Samyeli ile aşk yaşadığını öğrendim. En son adı Serdar Bilgili ile anılan Defne Samyeli, meğer yeni single çalışmaları sırasında Sinan Akçıl’la yakınlaşmış!


Haber spikerliğini bıraktıktan sonra müzik dünyasında emin adımlarla ilerleyen Defne Samyeli’nin sahnelerdeki başarısını güzel bir single çalışmasıyla taçlandırmak istediğini duymuştum. “Şarkı fabrikatörü” Sinan Akçıl’ın kapısını çalan Samyeli, çalışmalar sırasında yakışıklı müzik adamının kalbini çalmayı başarmış.

GİZLİCE GÖRÜŞÜYORLAR

Bir süredir aşk yaşayan çift, kimselere görünmemek için azami dikkat gösteriyormuş. Bu arada Sinan Akçıl, ocakta çıkacak yeni şarkısını da ilk olarak Defne Samyeli’ye dinletmiş. Stüdyoya girerken birlikte görülen çiftin çok mutlu ve keyifli olduğu da gelen bilgiler arasında.

 

Sinan Akçıl kalbini kendisinden 10 yaş büyük olan Defne Samyeli'ye kaptırdı ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.