Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanıyor!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile Buru Kıratlı'dan üzücü haber geldi. Uzun süredir evliliklerinde kara bulutlar dolaşan çift, boşanma kararı aldı.

2018'in son günlerinde Amsterdam'da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl'dan kötü haber geldiBir süredir evliliklerinde kara bulutlar dolaşan ve daha önce boşanmanın eşiğinden dönen çiftin, bu kez ipleri kopardığı iddia edildi.

İLİŞKİYİ SİNAN AKÇIL MI BİTİRDİ?

Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali'nin iddiasına göre, Akçıl ile Kıratlı boşanma kararı aldı. Hatta kararı Akçıl'ın aldığı ve 1 haftadır yurt dışında olduğu öne sürüldü. Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarak ve fotoğrafları silerek boşanmanın sinyallerini daha önce veren çiftten bir açıklama ise henüz gelmedi.

CUMA GÜNÜ BOŞANIYORLAR

İddiaya göre Burcu Kıratlı çekimleri Adana'da gerçekleşecek olan bir dizi için sözleşme imzaladı. Ancak Sinan Akçıl eşinin şehir dışında olmasını istemediği için kriz çıktı. Şarkıcı, eşine oyunculuğunda da belirli kısıtlamalar koyunca ikili arasında ipler koptu ve boşanma kararı aldı. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 6 Eylül Cuma günü anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.

 

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanıyor! ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Burcu Kıratlı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.