Sinan Akçıl ile boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı gizemli bir erkekle yakalandı

İkinci kez nikah masasına oturduğu Sinan Akçıl ile boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı, önceki gece başka bir adamla yakalandı. Gece boyunca samimi bir şekilde eğlenen ve mekandan birlikte çıkan ikili geceyi Burcu Kıratlı'nın evinde tamamladı. Sinan Akçıl'ın Burcu Kıratlı'nın kaçamak gecesine ait görüntüler karşısında ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

İlk evlilikleri 9 ay süren 39 yaşındaki şarkıcı Sinan Akçıl ile 32 yaşındaki oyuncu Burcu Kıratlı boşandıktan 2021 yılının Şubat ayında ikinci kez evlenmişti. İkili 1 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerce yeniden boşanmaya hazırlandığı Sinan Akçıl ile evliliklerinin bitme nedenini ''Ayrılık sürecine girdik. Birbirimize yaşattığımız çirkin, kötü bir şey olmadı. İkinci defa bir hayal kuruyorsun ve bir noktada götüremiyorsun. Belki çözülemeyecek bir şey yok ama gücün, hevesin kalmıyor. Birbirimizin canını acıtacak bir şey yapmadığımız için daha sakin bir ayrılık süreci geçiriyoruz.'' şeklindeki sözleriyle açıklayan Burcu Kıratlı önceki gece kaçamak yaparken yakalandı. Kıratlı’nın lüks rezidansta biten skandal kaçamak gecesi sonrasında Akçıl’ın vereceği yanıt merak konusu oldu.

Sinan Akçıl ile boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı gizemli bir erkekle yakalandı


GECE BOYUNCA SAMİMİ BİR ŞEKİLDE EĞLENDİLER

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; Ayrılık kararı sonrası gecelerde daha sık görülmeye başlayan güzel oyuncu Burcu Kıratlı’ya genelde kız arkadaşları eşlik ediyordu. Ancak bu gelenek dün gece bozuldu. Kıratlı bu sefer gizemli bir erkek arkadaşı ile girdiği mekanda samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi. Meraklı gözlere aldırmadan selfiler çekilen ikilinin görüntülendiklerinden habersiz bir şekilde eğlencelerine aralıksız devam etti.

Sinan Akçıl ile boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı gizemli bir erkekle yakalandı - Resim : 2

Mekan çıkışı kapıda kameraların farkına varan Burcu Kıratlı, bir süre mekanın çıkışındaki perdenin arkasında saklanırken, mekan görevlileri de ünlü oyuncunun adeta etrafına etten bir duvar ördü.

Gece sonunda kaldığı lüks rezidansa gelen Kıratlı, kameraları görüp eli ayağına dolanınca kaçmak için uğraştığı mekan görevlilerinden yardım istedi. Kendisine yöneltilen “Burcu Hanım yanınızdaki beyefendinin adını öğrenseydik” sorusunu cevapsız bırakan Kıratlı’nın panik anları dikkatlerden kaçmadı.

Sinan Akçıl ile boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı gizemli bir erkekle yakalandı - Resim : 3

Olayın yaşandığı mekanda kısa sürede başka detaylarda ortaya çıktı. Kıratlı’nın 3 kişi çıktığı taksi yolculuğu 2 kişi ile sonlandı. Kısa bir panik havasının ardından taksiden inen Kıratlı neye uğradığını şaşırdı.

 

BURCU KIRATLI İLE SÖYLEMEZSEM OLMAZ MUHABİRLERİ ARASINDA ŞU DİYALOG YAŞANDI

Kameraman: “Merhaba Burcu Hanım. Nasılsınız?”

Burcu Kıratlı: “Merhaba”

Kameraman: “Yanınızdaki beyefendiyi öğrenseydik”

Burcu Kıratlı: “20 yıllık tiyatrodan arkadaşım. Adı Levent”

Kameraman: “Burcu Hanım Sinan Bey’i affettiniz mi? Yoksa şu andaki durumda Sinan Bey size karşı bir tavır mı alacak?”

Sinan Akçıl ile boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı gizemli bir erkekle yakalandı - Resim : 4

Alkollü olduğu anlaşılan güzel oyuncu yanındaki kişi için arkadaşım demekle yetindi. Kıratlı ve yanındaki arkadaşı olaylı gecenin sonunda eve çıkarken taksici bir süre ücretini almak için kapıda bekledi. Bu esnada da kapıdaki güvenlik görevlisi muhabirlerin olay yerinden uzaklaşmasını istedi.

Böylece Burcu Kıratlı’nın başka bir biriyle başlayan ve diğer bir arkadaşı ile devam eden kaçamak gecesi sona ermiş oldu. Herkes Sinan Akçıl’ın bu görüntülere vereceği cevabı merak ederken kaçamak gecesinin sabahında Burcu Kıratlı’dan ilginç bir paylaşım geldi.

Sinan Akçıl ile boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı gizemli bir erkekle yakalandı - Resim : 5

Kıratlı, gece eve girdiği arkadaşı ile beraber bir videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kıratlı, “Beraber evde senaryo çalıştık” diyerek gelecek olan dedikoduların önüne kesmeye çalıştı. Kıratlı, “Gerçekten çok zor şartlar altında çalışıyorum. Şu senaryoyu bugün bitirmem lazım. Mine Hanım’ın havlaması ve Lenevt’in geyiklerinden bitiremedim.” dedi.

 

Sinan Akçıl ile boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı gizemli bir erkekle yakalandı ile ilgili etiketler Burcu Kıratlı Sinan Akçıl Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.