Sinan Akçıl ile boşanma aşamasındaki Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar

2018 yılında evlendiği şarkıcı Sinan Akçıl ile 9 ay sonra boşanan ve boşandıktan bir yıl sonra ayrılığa pek fazla dayanamayarak yeniden evlenen ve şu sıralar tekrar boşanma kararı alan 32 yaşındaki oyuncu Burcu Kırtalı sosyal medyadan yaptığı iddialı paylaşımlarıyla beğeni topladı. Yırtmaçlı ve dekolteli kırmızı saten elbisesiyle objektif karşısına geçen güzel oyuncu fotoğraf kareleriyle görenleri büyüledi.

İkinci kez nikah masasına oturduğu 39 yaşındaki şarkıcı Sinan Akçıl ile yeniden boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı, Instagram hesabından paylaştığı derin yırtmaçlı ve sırt dekolteli kırmızı saten elbisesiyle bar taburesinde oturduğu pozlarına beğeni yağdı.


''SİNAN İLE BEKLEMEYEDEYİZ''

Boşanma haberleri ve aldatma iddialarıyla ilgili “Asla aldatma yok. Evet, şu an bir boşanma durumumuz var ama beklemedeyiz. Araya üçüncü kişiler girdi. Bizim derdimiz tamamen kendimizle. Derdimiz de iki kişilik, kavgamız da iki kişilik, aşkımız da iki kişilik. Birbirimize çok ağır yaşattığımız bir şey yok. Sadece bekliyoruz. Sonucunu da yakında göreceğiz.” diyen Burcu Kıralı sosyal medya pozlarıyla gündem oldu.

Paylaştığı karelerde oldukça cesur davranan ve mutlu olduğu görülen Kıratlı'nın bu pozları 'Sinan Akçıl'a nispet' şeklinde yorumlandı. Kıratlı'nın fotoğrafına aralarında Buse Varol, Demet Akalın, Safiye Soyman gibi isimlerin de olduğu binlerce takipçisinden yorum yağdı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Kıratlı'nın bu paylaşımına 'Eşini kıskandırmak için mi paylaştın?' yorumunda bulundu.

İşte Kırtalı'nın o paylaşımları...

Sinan Akçıl ile boşanma aşamasındaki Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar

Sinan Akçıl ile boşanma aşamasındaki Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar - Resim : 2

Sinan Akçıl ile boşanma aşamasındaki Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar - Resim : 3

 

Sinan Akçıl ile boşanma aşamasındaki Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Burcu Kırtalı kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.