Sinan Akçıl açtı ağzını yumdu gözünü!

Ferhat Göçer ile Sinan Akçıl, Can Tanrıyar'ın oğlunun düğününde sahne aldı. Ünlü şarkıcının eşi Burcu Kıratlı'nın da katıldığı düğünde, Göçer'in Akçıl'ın eski sevgililerinden bahsetmesi soğuk rüzgarlar estirdi. Duruma tepki gösteren Sinan Akçıl, Instagram hesabından Göçer'e ateş püskürdü.

Televizyoncu Can Tanrıyar'ın oğlu Anılcan Tanrıyar, Revna Alp ile dünyaevine girdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde Sinan Akçıl ile Ferhat Göçer sahne aldı. Ancak düğüne Göçer'in gafları damga vurdu.

Ferhat Göçer, sözleri Akçıl'a ait olan Kızım şarkısını okurken şarkının hikayesini anlatmaya başladı ve, "Bir gün Sinan' gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride de Hadise vardı. bir baktım Hadise ağlıyordu, meğerse Sinan Akçıl, Hadise'ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış. O şarkı da okuduğum Kızım şarkısı" dedi.

BURCU KIRATLI MASAYI TERK ETTİ

Bununla da kalmayan Göçer, Akçıl'ın 'Biri Bana Gelsin' şarkısını da o zamanlar aşk yaşadığı İzel'e yazdığını söyledi. Bu açıklamalara sinirlenen Burcu Kıratlı ise masayı terk etti.

FERHAT GÖÇER'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Sinan Akçıl, yaşananların ardından bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve Ferhat Göçer'e ateş püskürdü. Akçıl, şöyle konuştu: "Şarkılarımla kariyerine çok büyük katkı sağladığım bir "adamın" üstelik eşimin oldugu yerde yaptığı "Densiz" bir konuşma ile sağlam bir ilişkiye bir şey olmaz, konuşmayı yapan "kendi büyük ayıbını" düşünsün, artı 1 not: Kızım şarkısı zamanında tüm baba ve kızlara yazılmıştır. Ve dünkü düğünün en güzeli kadınım Burcu Kıratlı'yla bu tür olaylara her defasında beraber güldük geçtik."

Sinan Akçıl açtı ağzını yumdu gözünü!

Sinan Akçıl açtı ağzını yumdu gözünü! - Resim : 2

 

 

Sinan Akçıl açtı ağzını yumdu gözünü! ile ilgili etiketler Hadise Ferhat Göçer Sinan Akçıl Burcu Kıratlı İzel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.