Şimşek, Davutoğlu ve Babacan ile parti mi kuruyor?

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Ahmet Takan, eskiş Başbakan Davutoğlu ile bakanlar Babacan ve Şimşek'in yeni parti kurmak için hazırlık yaptığını ileri sürdü. Mehmet Şimşek sosyal medyadan cevap verdiği iddiayı yalanladı.

Abdullah Gül'ün eski danışmanı olan Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Mehmet Şimşek'in yeni bir merkez parti kurmak için hazırlık içinde olduğunu iddia etti.

Takan yazısında, "Görüşmeler yapıyorlarmış. Acele etmiyorlarmış. Partinin resmi kuruluş tarihi olarak yerel seçimler sonrasını gösteriyorlarmış. Parti kurulduktan sonra 'ana muhalefet olacak' iddiasıyla..." ifadelerini kullandı.

Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddiaları yalandı. Şimşek "Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Saygıyla kamuoyunun bilgisine sunarım." dedi.

Şimşek, Davutoğlu ve Babacan ile parti mi kuruyor?

Şimşek, Davutoğlu ve Babacan ile parti mi kuruyor? ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Mehmet Şimşek Ali Babacan yeni parti iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.