Şimşek, Babacan'dan izin istedi!

Yeni partiye katılıp katılmayacağı merak konusu olan eski bakan Mehmet Şimşek ile ilgili bir yazı kaleme alan Fatih Altaylı, Şimşek’in kendisini partiye davet eden Gül ve Babacan’a “Bana bir yıl süre verin. Bir yıl çalışıp para kazanmam lazım" cevabı verdiğini yazdı.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Ali Babacan'ın partisine katılacağı iddia edilen Mehmet Şimşek hakkında yeni bir iddia ortaya attı.

Altaylı, Şimşek'in bir sene daha para kazanmak için Babacan'dan 'izin' istediğini söyledi.

Altaylı’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Ali Babacan’ın Gül kokulu partileşme sürecinde en çok konuşulan konulardan biri de eski bakan Mehmet Şimşek’in Babacan’ın yanında yer alıp almayacağı. Oldukça güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiye göre, Mehmet Şimşek “Şimdilik” kaydı ile izin istemiş.

Yani yeni partinin, partileşme sürecinde başlangıçta yer almayacakmış. Nedeni ise son derece insani. Kendisini partiye davet eden Gül ve Babacan’a Şimşek’in yanıtı şu olmuş: “Ne olur bana bir yıl süre verin. Bir yıl çalışıp para kazanmam lazım. Aksi takdirde geçinemem."

Yazının tamamı için tıklayınız...

Şimşek, Babacan'dan izin istedi! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Ali Babacan Habertürk Mehmet Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.