Simpsonlardan 'kıyafet' kehaneti

ABD'de yayınlanan ve bazı gelişmeleri çok önceden tahmin etmesiyle bilinen The Simpsons çizgi dizisinin ABD Başkanlık seçimlerindeki kıyafetleri de bildiği iddia edildi. 2000 yılında yayınlanan 'Geleceğe Bart' isimli bölümde, Lisa Simpson karakteri, Donald Trump'ın ardından başkanlık görevine geliyor. Simpson'ın üzerindeki kıyafet ise dün yemin ederek görevine başlayan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'inki ile birebir aynı... İşte detaylar...

ABD'de 3 Kasım tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde Joe Biden, rakibi Donald Trump'ın önünde yer alarak ülkenin 46'ncı başkanı oldu. 

Biden dün ettiği yeminle birlikte görevini resmen devraldı. Dünya, söz konusu törene kitlenirken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

KAMALA'NIN KIYAFETİ THE SIMPSONS'TAN

Biden'ın yardımcılığını yapan ve seçimlerin kazanılmasında oldukça kilit bir rol oynayan Kamala Harris'in kıyafeti, komplo teorilerini de beraberinde getirdi.

İddiaya göre; ülkede oldukça popüler olan The Simpsons çizgi dizisi, bu kıyafeti tam 21 yıl öncesinden bildi.

2000 senesinde yayınlanan 'Geleceğe Bart' isimli bölümde, Lisa Simpson karakteri, ABD'nin yeni başkanı olarak tasvir edildi. Trump'ın ardından göreve geldiği gösterilen karakterin üzerinde yer alan kıyafet, dün Harris'in üzerindeyi kıyafet ile birebir aynıydı. 

Simpson, mor bir takım elbise ve inci kolye takarken, Harris ise mor bir palto ile inci kolye taktı.

DAHA ÖNCE DE BİRÇOK ŞEYİ 'TAHMİN ETTİLER'

Dünyanın en popüler çizgi dizilerinden The Simpsons, koronavirüs salgını, Trump'ın ABD Başkanı olacağı, kripto paralar, 11 Eylül saldırılarıve  elma temalı akıllı telefon gibi gelişmeleri yıllar öncesinden 'tahmin etmekle' suçlanıyor. 

NEDEN MOR RENK GİYDİLER?

Öte yandan dün mor renk giyen tek kişi Harris değildi. Dünyanın kitlendiği yemin törenine katılan Michelle Obama ve Hillary Clinton gibi önemli isimler de mor renk kıyafet tercih etti. 

Mor rengin Demokratların mavisi, Cumhuriyetçilerin ise kırmızısının birleşiminden oluşması nedeniyle tercih edildiği iddia edildi.

Simpsonlardan 'kıyafet' kehaneti ile ilgili etiketler ABD seçim the simpsons kıyafet Kamala Harris başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.