Galatasaray Simone Zaza transferinde sona geldi

Falcao ve Diagne'den umudu kesen Fatih Terim'in yeni 9 numara isteğini Simone Zaza transferiyle yerine getiriyor. Sarı-Kırmızılılar, Torino'nun 29 yaşındaki İtalyan golcüsü için anlaşma sağladı. Radamel Falcao'nun Amerika'ya, Diagne'nin ise Premier League gitmesi bekleniyor.

Radamel Falcao'yla yolları ayırmak üzere olan Galatasaray, Mbaye Diagne'yi de Premier League'e yollayacak. Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim'in istediği tipteki santrforu ise İtalya'da buldu: Simone Zaza...

Sabah gazetesinin haberine göre Galatasaray, İtalyan golcüyle anlaştı. Sarı kırmızılılar başarolı golcüyü kiralık olarak kadrosuna kattı. Tapusu Torino'da bulunan 29 yaşındaki Zaza, Serie A ekiplerinden Bologna'nın teklifini kabul etmedi ve Cim Bom'a 'Evet' dedi. Bu transferin resmiyet kazanmasının ardından Falcao'nun sözleşmesi feshedilecek.

Geçen sezon Beşiktaş'ın da gündemine gelen Zaza, İtalya Milli Takımı'nın formasını 18 kere giydi ve 2 gol attı. 2014 Dünya Kupası'nda parlayan golcü oyuncu, Juventus'a 18 milyon euroya transfer olmuştu. Premier League'de West Ham United formasını kiralık olarak giyen İtalyan yıldız, La Liga ekiplerinden Valencia'ya 18 milyon euroya transfer olaraj Juve kariyerine nokta koymuştu. İspanya'da da tutunamayan Zaza, 2018'de transfer olduğu Torino'da bu sezon 9 Serie A maçına çıktı ve 1 gol atabildi.

Galatasaray Simone Zaza transferinde sona geldi

DİAGNE WEST BROMWİCH'E...

Premier League ekiplerinden West Bromwich Albion, Mbaye Diagne için resmi teklifini iletti. Hürriyet'in haberine göre, İngilizler Diagne'yi sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. G.Saray, WBA'dan bu transfer için 800 bin euro kiralama bedeli talep etti. Kümede kalma savaşı veren Birmingham temsilcisi bu rakamı kabul ederse Diagne İngiltere yolcusu... WBA menajeri Sam Allerdyce'ın bu transferi çok istediği biliniyor.

Galatasaray Simone Zaza transferinde sona geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Serie A Torino Simone Zaza Mbaye Diagne radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.