Simon Kjaer transferine maaş engeli!

Savunmaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Sevilla'da forma giyen eski futbolcusu Simon Kjaer'i kadrosuna katmak istiyor. Ancak Danimarkalı futbolcunun istediği yıllık ücret sarı-lacivertli yönetimi düşündürüyor.

Yaz transfer sezonunun en hareketli takımı olan Fenerbahçe savunmaya çok önemli bir takviye yapmanın eşiğine geldi.

SEVILLA SORUN ÇIKARMADI

Fenerbahçe eski stoperi Simon Kjaer'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Sevilla ile masaya oturan Sarı-Lacivertliler İspanyol kulübü ile Kjaer'i bedelsiz kiralama konusunda anlaşma sağladı. Ancak bu transferde beklenmedik pürüz Simon Kjaer cephesinden geldi.

SIMON KJAER İKNA EDİLECEK

Takvim'in haberine göre, Sevilla'da yılda net 2.5 milyon Euro kazanan Kjaer, Fenerbahçe'den brüt ücreti olan 4 milyon Euro'yu talep etti. Fenerbahçeli kurmaylar bu istek karşısında şok oldular. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sportif direktör Damien Comolli'nin yıllık 4 milyon Euro ücrete hiç sıcak bakmadığı ve Kjaer ile bir kez daha görüşme kararı aldığı öğrenildi. Sevilla bu sezon savunma hattına çok ciddi takviyeler yaptığı için Kjaer'in forma şansı az gözüküyor. Kjaer ile ilgili prüzün çözülme şansı da yüksek görülüyor.

Simon Kjaer transferine maaş engeli! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Comolli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.