Simon Kjaer insanlığı, liderliği, kaptanlığıyla gönülleri fethetti

Bazı kahramanlar pelerin takmaz... Christian Eriksen olayında gösterdiği liderlik örneğiyle herkesi kendine hayran bırakan Simon Kjaer, sosyal medyada günün adamı oldu. Fenerbahçe'nin eski stoperi için övgü dolu ifadeler kullanıldı.

Fenerbahçe'nin eski stoperi Simon Kjaer, Danimarka'nın Finlandiya'yla oynadığı EURO 2020 maçındaki Christian Eriksen olayında gösterdiği soğukkanlılık ve liderlikle alkış aldı. 32 yaşındaki Danimarka kaptanı ve tüm takım, Eriksen yere düşer düşmez yapılması gerekeni panik olmadan, ağlamadan yaparak yıldız ismin hayata tutunmasını sağladı. Tüm dünya ednişeli gözlerle olan biteni izlerken Simon Kjaer insanlığı, liderliği, kaptanlığıyla sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

 

Simon Kjaer insanlığı, liderliği, kaptanlığıyla gönülleri fethetti ile ilgili etiketler Danimarka EURO 2020 Simon Kjaer Christian Eriksen
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.