Simge'den Mustafa Sandal açıklaması!

Üç ay önce eşinden ayrılan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal geçtiğimiz günlerde kendisi gibi şarkıcı olan Simge'nin klibini sosyal medyadan paylaşarak 'Aç koynunu geliyorum' notunu düşmüştü. Bunun üzerine hakkında aşk dedikoduları çıkan ikiliden Simge Sağın'ın menajeri açıklama yaparak ilişkiyi yalanladı.

Mustafa Sandal, Simge'nin yeni klibi 'Öpücem'i sosyal medya hesabından kalp emojisiyle ve 'Aç koynunu geliyorum' sözleriyle paylaşması üzerine iki şarkı arasında yeni bir ilişki başladığına yorumlandı. Ne var ki Simge, Sandal ile ilişki yaşamadığını kısa süre yalanladı.

37 yaşındaki Simge'nin menajerinin yaptığı basın açıklamasında şu cümlelere yer verildi:

"Mustafa Sandal ile Simge arasında aşk yaşandığı iddiasıyla paylaşılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Bu yalan habere lütfen itibar etmeyiniz. Prim yapmak ve kendi çıkarlarını gütmek amacıyla yapılan haberleri sanatçımızın özel yaşamına saygısızlık olarak nitelendiriyoruz"

Simge'den Mustafa Sandal açıklaması!

48 yaşındaki Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlere estetik yaptırdığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

Simge'den Mustafa Sandal açıklaması! - Resim : 2

Simge'den Mustafa Sandal açıklaması! ile ilgili etiketler Simge Sağın Mustafa Sandal aşk dedikoduları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.