Simge ve Danla Bilic'in eski sevgili Berat Demir sevgili mi?

Simge Sağın ve Danla Bilic'in eski sevgili Berat Demir aşk yaşıyor mu? Magazin gündemine bomba gibi bir iddia düştü. Danla Bilic ile yaşadığı ilişki sonrası tanınan Berat Demir'in ünlü şarkıcı Simge ile sevgili olduğu öne sürüldü. Detaylar haberimizde...

Simge Sağın’ın, Danla Bilic’in eski sevgilisi Berat Demir ile sevgili olduğu iddiası magazin dünyasına damga vurdu. Bu iddia sonrasında ise Berat Demir'in yaşamı ise merak konusu oldu. Detaylar haberimizde...

Uçankuş'un haberine göre; Son günlerde yaptırdığı badem göz ameliyatıyla gündeme gelen Danla Bilic, önceki akşam Merve Özbey’in kına gecesine katıldı.

Yaptırdığı ameliyattan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Bilic, uzun süre aşk yaşadığı Tatlıcı Berat Demir’in şarkıcı Simge Sağın’la bir ilişkiye başladığı iddiaları hakkında da konuştu.

Bilic, “Doğru değil diye biliyorum. Ama bilemem… Beni pek bağlamıyor. Zaten çok önceden ayrıldık, Simge olmuş, Ayşe olmuş fark etmez benim için” dedi.

Simge ve  Danla Bilic'in eski sevgili Berat Demir sevgili mi?

BERAT DEMİR KİMDİR?

Berat Demir ismi, Danla Bilic ile birlikte olmasının ardından sık sık magazin sayfalarında görüldü. Berat Demir hakkında çok fazla bir bilgi bulunmazken, Danla Bilic'ten ayrıldığı, Simge Sağın ile aşk yaşadığı dedikoduları yer alıyor.

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Simge Sağın 8 Ağustos 1981 doğumlu. 2010'ların başında yayımladığı şarkılarla Türk pop müziği sahnesinde yer almaya başlasa da asıl çıkışını 2015'te radyo ve televizyonlarda çok çalınarak liste başı olan "Miş Miş" şarkısı ile gerçekleştirdi.

Şişli, İstanbul'da doğan Simge, liseden sonra müzik eğitimi almak isteyince babasının teşvikiyle İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu ve müzik eğitimi aldı. Konservatuvarda öğrenciyken çeşitli pop şarkıcılarına geri vokallik yaptıktan sonra 2011'de Erdem Kınay'ın yapımcılığında Yeni Çıktı adlı bir EP ile çıkış yaptı. İlk çalışması kendisine istediği tanınırlığı sağlayamadı ancak dört yıl sonra yayımladığı "Miş Miş" ile asıl çıkışını yaparak Türkiye'de MusicTopTR Resmî Listesi'nde dört hafta peş peşe bir numarada kaldı. Ardından "Yankı" ve "Ben Bazen" şarkıları aynı listede ilk üçe girerken "Öpücem" şarkısı ise bir numaraya yükseldi. Kendisinin ilk stüdyo albümü Ben Bazen, 2018'de yayımlandı ve içerdiği müzikal çeşitlilik ile müzik eleştirmenlerinden övgü topladı.

Sezen Aksu'dan etkilendiğini belirten Simge, genel anlamda dans-pop şarkıları seslendirdi. 2015 yılından itibaren Türkiye'de radyo ve televizyonlarda dönem dönem en çok çalınan şarkıcı oldu, 2018 yılında ise yılın en çok çalınan ikinci kadın şarkıcısı olarak kayıtlara geçti. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve üç Radyo Boğaziçi Müzik Ödülü olmak birçok ödül aldı.

Haziran 2018'de ilk stüdyo albümü Ben Bazen'i, daha önceden yayımladığı "Üzülmedin mi?" single'ı eşliğinde piyasaya sürdü. "Üzülmedin mi?"nin çıkışıyla diğer iki halkası "Prens & Prenses" ve "Yankı" olan üç şarkılık mutsuz hikaye tamamlandı. Dört yıllık bir zaman dilimine yayılan albümün hazırlık sürecinde başta Ozan Bayraşa olmak üzere Alper Narman, Ersay Üner, Onurr ve Sezen Aksu gibi isimler yer aldı.

Simge ve Danla Bilic'in eski sevgili Berat Demir sevgili mi? ile ilgili etiketler Danla Bilic Simge Sağın Şarkıcı sevgili mi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.