Simge Sağın transparan elbiseyle sahneye çıktı... Tarzıyla beğeni topladı

Simge Sağın önceki akşam İzmirli hayranlarıyla buluştu. 40 yaşındaki ünlü popçunun konser tarzı beğeni topladı. Simge Sağın sahneye transparan bir elbiseyle çıktı. Sağın'ın konserden karelerine sosyal medyada takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı. İşte Simge Sağın'ın İzmir konserinden kareleri...

"Sahne benim vitrinim. Onun için çok özenli davranıyorum. Şarkılarıma, sahneme ve kıyafetlerime harcadığım paraya hiç üzülmem." diyen Simge Sağın önceki akşam İzmir'de konser verdi. Sahneye transparan bir elbiseyle çıkan ünlü şarkıcının tarzı dikkat çekti. Konserlerindeki kıyafetleriyle son dönemde adından söz ettiren Simge Sağın tercih ettiği mini elbisesiyle bir kez daha gündem oldu.

Konserlerine farklı şehirlerde devam eden Simge Sağın'ın son durağı İzmir oldu. Simge Sağın'ın sahne kostümü geceye damga vurdu. Tercihini transparan mini bir elbiseden yana yapan Sağın, sahne karelerini 1,4 milyon takipçili Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Simge Sağın daha önce yaptığı açıklamasında "Sahnedeki Simge ile evdeki Simge arasında çok fark var. Evdeki Simge çok sakin rahat giyinen, sahnedeki Simge ise enerjik ve havalı bir kadın." ifadelerini kullanmıştı.

İşte Simge Sağın'ın İzmir konserinden kareleri...
Simge Sağın transparan elbiseyle sahneye çıktı... Tarzıyla beğeni topladı

Simge Sağın transparan elbiseyle sahneye çıktı... Tarzıyla beğeni topladı - Resim : 2

Simge Sağın transparan elbiseyle sahneye çıktı... Tarzıyla beğeni topladı - Resim : 3

Simge Sağın transparan elbiseyle sahneye çıktı... Tarzıyla beğeni topladı - Resim : 4

Simge Sağın transparan elbiseyle sahneye çıktı... Tarzıyla beğeni topladı - Resim : 5

 



Simge Sağın transparan elbiseyle sahneye çıktı... Tarzıyla beğeni topladı ile ilgili etiketler İzmir Konser Simge Sağın sahne sahne kıyafeti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.