Simge Sağın sahne kıyafeti ve pozlarıyla meslektaşı Gülşen'i taklit etti

Kartal'da bir mekanda sahne alan şarkıcı Simge Sağın derin yırtmaçlı iddialı, cesur kıyafet seçimi, sahne pozları ve oryantal şovuyla son dönemin en çok konuşulan ismi Gülşen'e benzetildi. Dans performansıyla geceye damga vuran Simge Sağın için sosyal medyada ''Gülşen'i' taklit ediyor'' yorumları yapıldı. İşte Simge Sağın'ın sahne kıyafeti ve yapılan yorumlardan bazıları...

Önceki akşam Jolly Joker'de sahne alan 40 yaşındaki sevilen şarkıcı Simge Sağın yukarıya kadar uzanan derin yırtmaçlı siyah parlak bir elbise ile kendisini dinlemeye gelen izleyicilerin karşısına çıktı. Ünlü popçunun son konserindeki kıyafet seçimi ve yaptığı oryantal şov geceye damga vurdu.

Simge Sağın'ın sahne performansı ve elbisesi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenilirken bazıları tarafından ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Kıyafeti, verdiği pozları ve dansıyla Gülşen'i taklit ettiği söylenen Simge Sağın için 'Gülşen'den önce böyle değildi' yorumları yapıldı.

 

KIYAFET SEÇİMİ, VERDİĞİ POZLAR GÜLŞEN'LE AYNI

Mış mış, Üzülmedin mi, Prens ve Prenses, Yankı, Ben bazen, Öpücem gibi şarkıları dillere dolanan şarkıcı Simge Sağın, beline kadar uzanan derin yırtmaçlı ve ışıltılı elbise seçimiyle Gülşen'e benzetildi.

Geceden karelerini Instagram hesabından ''Dün geceki hava şartlarına inat,
bizi yalnız bırakmayan sevenlerime sonsuz 🖤'' notuyla paylaşan Simge Sağın'ı takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.


Simge Sağın'ın kıyafet seçimi, Instagram hesabında paylaştığı pozlar ve konserinde yaptığı oryantal şovu şarkıcı Gülşen'e benzetildi. Sağın için sosyal medyada 'Herkes Gülşen olma çabası içinde', 'Gülşen'in kopyası', 'Gülşen olma telaşı', 'Bir Gülşen daha', 'Gülşen'e özenmiş', 'Gülşen'in başlattığı külot giymeme modasına uymuş', 'Simge önceden böyle değildi' gibi yorumlar yapıldı. 

İşte Simge Sağın'ın sahne kostümü ve pozları...

Simge Sağın sahne kıyafeti ve pozlarıyla meslektaşı Gülşen'i taklit etti

Simge Sağın sahne kıyafeti ve pozlarıyla meslektaşı Gülşen'i taklit etti - Resim : 2

Simge Sağın sahne kıyafeti ve pozlarıyla meslektaşı Gülşen'i taklit etti - Resim : 3

Simge Sağın sahne kıyafeti ve pozlarıyla meslektaşı Gülşen'i taklit etti - Resim : 4

Simge Sağın sahne kıyafeti ve pozlarıyla meslektaşı Gülşen'i taklit etti - Resim : 5

Simge Sağın sahne kıyafeti ve pozlarıyla meslektaşı Gülşen'i taklit etti - Resim : 6

 

 

 

Simge Sağın sahne kıyafeti ve pozlarıyla meslektaşı Gülşen'i taklit etti ile ilgili etiketler Simge Sağın Gülşen Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.