Simge Barankoğlu neden tutuklandı? Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu kimdir?

Simge Barankoğlu'nun sosyal medyada dolandırıcılığa karıştı. Tutuklanan sosyal medya fenomeni araştırma konusu olmaya devam ediyor. İzmir'de sosyal medyada para ödülü dolandırıcılığa adı karışan Simge Barankoğlu kimdir, kaç yaşında?

Soruşturma kapsamında aralarında sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu'nun da yer aldığı 17 kişi tutuklandı. Sosyal medyadan para ödülü dolandırıcılığına adı karışan fenomenler Yeşim Aydın ve Simge Barankoğlu kimdir, kaç yaşında?

SİMGE BARANKOĞLU KMİDİR?

1995 yılında doğan Simge Barankoğlu, İzmir Ödemişlidir. Adnan Menderes Üniversitesi'nden mezundur. Cesur pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Simge Barankoğlu, videolarıyla da birçok takipçi elde etti.

Barankoğlu, 'Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu? Korkmadın mı?' sözleriyle yeni bir akım başlatmıştı. İnsanlar sosyal medyada Simge'nin videosunu o dönemde taklit etmeye başlamıştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı reklam anlaşmaları ile sağlıyorum ifadesinde bulunan Simge Barankoğlu, DHA'nın haberine göre tutuklanan Simge Barankoğlu'nun, ifadesinde, 'Sosyal medya fenomeniyim. Geçimimi reklam alarak sağlıyorum. Soruşturmaya konu bu eylem de diğer reklamlar gibiydi. Ben tarafları ve müştekileri tanımıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum' dedi.

Simge Barankoğlu neden tutuklandı? Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu kimdir? ile ilgili etiketler Fenomen simge barankoğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.