Şimdiye kadar yapılmış en güzel 9 teknolojik ürün ve oyun reklamı

Yıllar geçse bile unutulmayan ve arada sırada tekrar açıp izlediğiniz reklamlar vardır. Bugün ise birbirinden güzel teknoloji ve oyun reklamlarını sizler için sıraladık.

İyi kurgulanmış bir fragman en kötü filmi bile güzel göstermeyi başarabilir. Bundan daha zor bir başka şey var ise o da ortalama 30 saniye süren reklamlar ile izleyiciyi etkielyebilmek. Sürenin bu kadar kısa olması kimi zaman yaratıcılığın daha çok ortaya çıkmasını sağlıyor.

En son ne zaman TV başına oturduğumu bile hatırlamıyor olsam bile, yıllar önce severek izlediğim reklamlar olduğuna eminim. TV'nin artık reklamlar için daha alternatif bir mecra haline dönüşmesi yaratıcılığı öldürmüş olabilir. Ama bir zamanlar bir ürünü satmak için reklamları kullanabileceğimiz en büyük alandı.

İşte sizler için bugün akıllarda yer etmiş en harika teknoloji ve oyun reklamlarını sıraladık:

Not: Liste tamamen kişisel zevklere göre hazırlanmıştır. Siz de sevdiğiniz reklamları yorumlarda bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz.

Şimdiye kadar yapılmış en güzel 9 teknolojik ürün ve oyun reklamı ile ilgili etiketler Reklam oyun teknolojik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.