"Şimdi değilse ne zaman?" Fenerbahçe taraftarı teknik direktörlüğe Yılmaz Vural'ı istiyor

Türk futbolunun yaşayan efsanesi Yılmaz Vural'ın "büyük takım" hayali gerçek olacak mı? Fenerbahçe yönetimi teknik direktör arayışlarını sürdürürken Sarı-Lacivertli taraftarlar da "Şimdi değilse ne zaman?" diyerek 68 yaşındaki çalıştırıcıyı Twitter'da gündeme getirdi. Yılmaz Vural ise Fenerbahçe paylaşımında bulundu.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ile pek çok hocanın ismi anılıyor... Türk futbolunun Evliya Çelebi'si Yılmaz Vural da o isimlerden... Tecrübeli çalıştırıcının Sarı-Lacivertliler'in yeni teknik direktörü olmasını isteyen pek çok Fenerbahçe taraftarı, hocayı Twitter'da gündeme taşıdı. 

Yılmaz Vural da bunun üzerine "Yine trendtopic olmuşum. Bana olan güveninize sevginize teşekkür ederim. Yorumlarınızı okuyorum. Herşeyin hayırlısı" şeklinde bir açıklama yaptı.

İSMAİL KARTAL LİSTE BAŞI

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında evinde Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldıktan sonra Vitor Pereira'nın görevine son vermişti. A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak'a talip olan Sarı-Lacivertli yönetim, TFF'den "ret" cevabı aldı.

İspanya basını bugün Alman teknik direketör Joachim Löw'ü Fenerbahçe'ye yazdı. SuperHaber'in kaynakları da İsmail Kartal'ın 6 aylığına göreve geleceğinde ısrarcı. Ali Koç yönetiminin kısa sürede yeni hocayı açıklaması bekleniyor.

"Şimdi değilse ne zaman?" Fenerbahçe taraftarı teknik direktörlüğe Yılmaz Vural'ı istiyor ile ilgili etiketler Yılmaz Vural Fenerbahçe Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.