Şimdi de herkes bu diziyi izliyor! Netflix'in yeni dizisi Hellbound, Squid Game'i geçti

İlk sezonuyla kısa süre içerisinde en çok izlenen ve konuşulan projeler arasında yer alan Güney Kore yapımı Squid Game (Kalamar Oyunu) dizisine rakip çıktı. Hellbound, yayınlandığı 24 saat içinde 80’den fazla ülkede en çok izlenen Netflix yapımı oldu.

Güney Kore yapımı Hellbound isimli korku dizisi, tek gecede izlendiği rakamla Squid Game’i geçti. FlixPatrol analytics’in verilerine göre; Güney Kore yapımı Hellbound, yayınlandığı 24 saat içinde 80’den fazla ülkede en çok izlenen Netflix televizyon serisi oldu.

Netflix'in yeni disizi Hellbound, Squid Game'i geçti

Hellbound, günahkâr insanları takip ederek onları cehenneme çeken doğaüstü varlıkları konu alıyor. Yean Sang-ho’nun yönettiği dizi, 2021 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gösterilmişti.

Netflix'in yeni disizi Hellbound, Squid Game'i geçti


Netflix'in yeni disizi Hellbound, Squid Game'i geçti

NETFLIX'İN ABONE SAYISINI ARTIRMIŞTI

Çevrim içi internet televizyon ağı Netflix'in abone sayısı, yılın üçüncü çeyreğinde "Squid Game" (Kalamar Oyunu) dizisine yönelik yoğun ilginin de etkisiyle 4,4 milyon artarak beklentilerin üzerinde artış göstermişti. Squid Game, Netflix’in rekor kıran yapımı olmuş, 94 ülkede 142 milyon kişinin izlenmişti.

 

Şimdi de herkes bu diziyi izliyor! Netflix'in yeni dizisi Hellbound, Squid Game'i geçti ile ilgili etiketler Netflix Güney Kore squid game kalamar oyunu Hellbound güney kore dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.