Silivri'de korkunç olay: Evli çiftin cansız bedenleri bulundu

Silivri'de 2 katlı bir villada yaşayan Sinan Topçu ve eşi Servet Topçu'nun cansız bedenleri bulundu. Sinan Topçu'nun eşini silahla öldürdükten sonra intihar ettiği iddia ediliyor. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İddiaya göre silah seslerinin gelmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından silah seslerin geldiği katın kapısı açıldı. İçeri giren ekipler koca Sinan Topçu ve eşi Servet Topçu'nun yerde cansız bedenleriyle karşılaştı. Koca Topçu'nun eşi Servet Topçu'yu silahla öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi. Ekiplerin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor. 

Silivri'de korkunç olay: Evli çiftin cansız bedenleri bulundu

"ARALARINDA DAHA ÖNCEDEN BİR OLAY OLMADI"

Komşu İbrahim Bal, "İntihar olayı var. Kesin olarak ne olduğunu bilmiyorum. Aralarında daha önceden bir olay olmadı. Silah sesini benzeyen tahta düştü gibi bir ses duyduk." dedi. 

Silivri'de korkunç olay: Evli çiftin cansız bedenleri bulundu - Resim : 2

"BİR KIZI BİR OĞLU VARDI"

Komşu Şerife Polat, "Çok bir şey bilmiyoruz. Birbirini öldürdüklerini duyduk. Tanıyorduk bizim komşular. Daha önce arasında husumet hiç duymadık. Bir kızı bir oğlu vardı" ifadesini kullandı. 


 

Silivri'de korkunç olay: Evli çiftin cansız bedenleri bulundu ile ilgili etiketler Silivri silah polis villa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.