Silivri sokaklarında birbirilerine kurşun yağdırdılar: 4’ü ağır 10 yaralı

İstanbul'un Silivri ilçesinde karşı karşıya gelen iki grup arasındaki kavga bir anda silahlı çatışmaya döndü. Birbirine kurşun yağdıran iki gruptan 4’ü ağır 10 kişi yaralandı. Emniyet güçleri, Silivri Devlet Hastanesi'nin önü ve olayın gerçekleştiği sokakta geniş güvenlik tedbirleri aldı.

İstanbul'un Silivri ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde gece yarısı iki grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle silahlar çekildi.

Bir anda onlarca mermimin sıkıldığı silahlı kavgada 4’ü ağır 10 kişi yaralandı. Olayda yaralılar ambulans ve özel araçlarla Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 4 kişi ambulanslarla çevredeki Eğitim Araştırma hastanelerine sevk edildi. Diğer yaralı 6 kişinin tedavileri Silivri Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

Emniyet güçleri, Silivri Devlet Hastanesi'nin önü ve olayın gerçekleştiği sokakta geniş güvenlik tedbirleri aldı.

İHA

Silivri sokaklarında birbirilerine kurşun yağdırdılar: 4’ü ağır 10 yaralı ile ilgili etiketler Silivri silahlı kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.