Şile'de iki günlük bekleyiş acı haberle sona erdi! Cansız bedeni kıyıya vurdu

Şile Ayazma Plajı ve Kızılcaköy Plajı’nda iki gün önce sabah saatlerinde denize giren 5 kişi dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Bir kişi sağ kurtarılırken yapılan çalışmalarda 3 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Denizde kaybolan Ömer Hadi Can için arama çalışmaları ilk günden itibaren ekiplerce devam ediyordu. Kaybolan 5 kişiden sonuncusu olan Ömer Hadi Can’ın da cansız bedenine ulaşıldı.


Önceki gün Şile'de denize giren 5 kişi, dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Şile Kaymakamlığı, kaybolan kişilerden birinin kurtarıldığını duyurdu. Diğer 3 kişinin ise aramalar sonucu cansız bedenine ulaşıldı.

Kaybolan kişilerden Ömer Hadi Can için ise aramalar devam etti. Dün akşam saatlerine kadar aramalarını sürdüren ekipler, havanın kararmasıyla çalışmalara ara verdi. Bu sabah erken saatlerde arama çalışmalarına tekrar başlayan ekipler, Ocaklı Ada olarak bilinen Şile Kalesi yakınlarında Ömer Hadi Can'ın cansız bedenine ulaştı.

Şile'de iki günlük bekleyiş acı haberle sona erdi! Cansız bedeni kıyıya vurdu - Resim : 2


Bugün sabah saat 07.00 sıralarında Ömer Hadi Can’ın da cansız bedenine ulaşıldı. Arama kurtarma ekiplerince denizden çıkarılan Can’ın bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Şile'de iki günlük bekleyiş acı haberle sona erdi! Cansız bedeni kıyıya vurdu - Resim : 3

Can'ın cansız bedeni sabah saatlerinde Ocaklı Ada olarak bilinen Şile Kalesi yakınlarında kıyıya vurmuş olarak bulundu.

Şile'de iki günlük bekleyiş acı haberle sona erdi! Cansız bedeni kıyıya vurdu - Resim : 4

Arama kurtarma ekiplerince denizden çıkarılan Can’ın bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından Şile Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Şile'de iki günlük bekleyiş acı haberle sona erdi! Cansız bedeni kıyıya vurdu - Resim : 5

(İHA-DHA)

Şile'de iki günlük bekleyiş acı haberle sona erdi! Cansız bedeni kıyıya vurdu ile ilgili etiketler Şile Şile Ayazma Plajı Kızılcaköy Plajı Ömer Hadi Can

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.