Şile'de denize girmek yasaklandı!

Şile'de kayıp 2 gençten Suriyeli Louhey Balhawan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Kezban Kocalı'yı arama çalışmaları ise devam ediyor. Kaymakamlık etkili olan rüzgar nedeniyle ilçe genelinde boğulmaları engellemek amacıyla denize girmeyi yasakladı.

Şile’de Sofular köyü plajında sabah 08.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte denize giren 25 yaşındaki Louhey Balhawan dalgalara kapılarak gözden kayboldu. İHA'nın haberine göre, olay yerine arama kurtarma timi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AĞVA'DA DA DENİZE GİREN GENÇ KIZ KAYIP

Şile Ağva'da kız kardeşiyle birlikte denize giren Kezban Kocalı'dan dünden beri haber alınamıyor. Babasının yardımıyla kıyıya çıkarılan Kezban Kocalı, kız kardeşinin çığlıklarına dayanamayıp tekrar denize atlayınca dalgaların arasında kayboldu.

ACI HABER GELDİ

Kayıp 2 gençten Suriyeli Louhey Balhawan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Kezban Kocalı'yı arama çalışmaları ise devam ediyor.

Cankurtaran ekipleri yoğun dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. Plajın etrafına şerit çekilerek vatandaşlar deniz kenarından uzaklaştırıldı. Ancak denizde bulunanlar, dalgalara ve uyarılara rağmen denize girmeye devam ediyor.

 

Şile'de denize girmek yasaklandı! ile ilgili etiketler Şile Deniz Plaj yasak boğulma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.