Şile'de baba ve oğlu taksicilere saldırdı! O anlar kamerada

İstanbul Şile'de geçtiğimiz pazar gecesi, görgü tanıklarının alkollü olduklarını iddia ettikleri baba Agah Tuygun ve oğlu Övgün Tuygun, tam olarak bilinmeyen bir nedenle taksi durağındaki bir taksinin camını kırdı. Baba oğul, ardından durakta nöbetçi bulunan Erdem Örük ve Kemal Çokgülen adlı iki taksiciye saldırdı. Sandalye ve sopalarla darp edilen iki taksi şoföründen Örük kafasından yaralanırken, o anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul'un tatil beldelerinden Şile'de, bir taksi durağında nöbetçi olan şoför ile arkadaşı, baba ve oğul iki kişinin saldırısına uğradı.

SALDIRI NEDENİ TAM ANLAŞILAMADI

SuperHaber'in savcılık yetkililerinden aldığı bilgilere göre; taksiciler tarafından büyük tepkiye neden olan olay şöyle meydana geldi. Şile'de, 14 Ağustos Pazar gecesi saat 03.25 sıralarında, su tesisatçısı oldukları öğrenilen baba Agah Tuygun ve oğlu Övgün Tuygun adlı iki kişi, henüz tam bilinmeyen bir nedenle önce taksi durağında bulunan bir taksinin camını kırdı. Ardından kapıya çıkan duraktaki nöbetçi taksici Erdem Örük, sonra da diğer taksici Kemal Çokgülen'e saldırdı.

SANDALYE VE DEMİR ÇUBUK İLE DARP

Bu sırada, taksici arkadaşlarının saldırıya uğradığını gören arkadaşları yardım etmek için geldi. Ancak taksi durağında nöbetçi taksici ile olayı ayırmaya çalışan diğer taksicide aynı kişiler tarafından darp edildi. Görgü tanıklarına göre taksicilere sandalye ve demir çubuklarla saldıran baba ile oğlu, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından güçlükle olay yerinden uzaklaştırıldı. Görgü tanıklarına göre taksicilere saldıran baba ile oğlunun alkollü oldukları iddia edildi. Arkadaşları, darbedilen taksi şoförünü İstanbul Şile Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Öte yandan polis karakolunda ifadesi alınan baba Agah Tuygun ve oğlu Övgün Tuygun adlı iki kişi savcılığa çıkarıldılar. Baba oğulun tutuksuz yargılanacakları öğrenildi.

Şile'de baba ve oğlu taksicilere saldırdı! O anlar kamerada

"NEDEN SALDIRIYA UĞRADIĞIMI BİLMİYORUM?"

Bu arada SuperHaber, baba ile oğulun saldırdığı taksici Erdem Örük'e ulaştı. Taksici Örük, "Ben inanın neden saldırıya uğradığımı bilmiyorum. Ben durakda dinlenirken, dışarıdan bir taksinin camının kırıldığı sesini duydum. Ses ve bağırış nedeni ile durağın kapısına çıktığımda iki kişi bana küfür, hakaret ve tehditler ederek, bana ellerindekilerle saldırmaya başladılar. Ben daha ne olduğunu anlamadan bütün güçleri ile vurdular. Ben bu kişiler ile daha önce hiçbir şekilde bir konudan muhatap olmadım. Neden bunu yaptılar onu da bilmiyorum. Şikayetçiyim." dedi.

"ŞİLE'DE TAKSİCİLER OLARAK CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

SuperHaber'i Şile'den arayan çok sayıda taksici, isimlerinin verilmesini istemeyerek, can güvenliklerinin olmadığını söylediler. Şileli taksiciler, "Bu bize ilk yapılan saldırı değil. Bunun nedenini de bilmiyoruz.Bu saldırılar Şile'de nedense sürekli yapılıyor. Bunu yalanların amacı ne onu da bilmiyoruz. Açıkçası endişeliyiz." dediler.

Şile'de baba ve oğlu taksicilere saldırdı! O anlar kamerada ile ilgili etiketler İstanbul Şile taksicilere saldırı Erdem Örük Kemal Çokgülen Agah Tuygun Övgün Tuygun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.