Sıla'yı kucaklayan kadın örgütleri Seçkin'i görmüyor!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü açıklamasının ardından yer yerinden oynamış, kadın örgütleri art arda bu olayı kınamıştı. Fakat “Eski eşim beni çocuklarımın önünde dövüyor” diyen ve bunu hastane raporuyla destekleyen Seçkin Piriler için hiçbir kadın örgütünden açıklama gelmedi.

Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık, "Takip ettiğim kadarıyla günlerce basında yer almasına rağmen şiddete maruz kalan Piriler'e herhangi bir kadın örgütünden destek mesajı gelmedi."  diyerek tepkisini gösterdi. 

Tuba Kalçık, köşesinde olayla ilgili şunları yazdı:

"Bildiğiniz gibi Seçkin Piriler, şiddet gördüğünü iddia ederek eski eşi Kaan Tangöze'den şikayetçi olmuştu. Şikayet sonrası Tangöze iddiaları reddetti ve "Asıl şiddeti ben gördüm" diyerek Piriler'i suçladı. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, polis eşliğinde gittiği devlet hastanesinden alınmış darp raporu var Piriler'in elinde. Bu rapor bile onun şiddet gördüğünü açıkça ortaya koyuyor bence.

Sıla'yı kucaklayan kadın örgütleri Seçkin'i görmüyor!

 Takip ettiğim kadarıyla günlerce basında yer almasına rağmen şiddete maruz kalan Piriler'e herhangi bir kadın örgütünden destek mesajı gelmedi. Yanılıyor muyum diye hem bu konuyu, hem de Tangöze'nin son iddialarını konuşmak için Piriler'i aradım.

NEDEN DESTEK YOK?

Kendisine herhangi bir kadın örgütünden destek mesajı gelmediğini söyleyen Piriler, "Benim zaten böyle bir beklentim de yok, çocuklarım için mücadele ediyorum" dedi. Tangöze'nin kendisine yönelttiği suçlamaları ise asla kabul etmediğini söyleyen Piriler şöyle devam etti:

"Kaan, aslında bu iddiaları ortaya atarak olayı saptırmaya çalışıyor. Ahmet Kural gibi lince maruz kalmamak için bu suçlamaları yapıyor. Kadın hayranlarını ve prestijini de kaybedeceği için bir babaya yakışmayacak şekilde çocuklarını bile olayın içine katarak kendini aklamaya çalışıyor. Evliliğimiz boyunca bana bir kere bile şiddet göstermemişti. Ama boşandığımızın ertesi günü şiddet uygulamaya başladı.

 "BEN ZATEN KAAN İÇİN SAÇ VE KAN TAHLİLİ İSTEDİM"

Bugüne kadar birçok defa onun şiddetine maruz kaldım, bir sürü şahidim de var. Susmadığım ve şikayet ettiğim için bana böyle suçlamalar yöneltiyor. Avukatı üzerinden 'Şikayetini geri çek' diye haber gönderiyor, biliyor çünkü suçlu olduğunu. Velayet almak için dava açtığı da doğru değil. Ben zaten Kaan için saç ve kan tahlili istedim. Böyle bir dava açarsa çocuklarını 15 günde bir değil, hiç göremez, sebebini o gayet iyi biliyor."

 SILA'YA KARŞI GÖSTERİLEN DESTEK NEDEN PİRİLER'E GÖSTERİLMİYOR?

Piriler de tıpkı Sıla gibi şiddete maruz kaldığını söylemesine rağmen, Kural'a yönetilen tepkinin onda biri bile Tangöze'ye gösterilmedi. Sadece bu da değil, Seçkin Piriler'e karşı sessiz kalanlar, Kural'dan şiddet gördüğünü söyleyen Sıla'ya destek mesajları yağdırmıştı. Üstelik, uğradığı şiddeti en açık biçimde gözler önüne seren darp raporunu da Kağıthane Devlet Hastanesi'nden aldı Piriler. Yani özel hastaneden alındığı için tartışmalı hale gelen Sıla'nın darp raporu gibi de değil Piriler'inki. Tüm bunlar ortadayken, Sıla'ya karşı gösterilen destek ve dayanışma neden Piriler'e gösterilmiyor anlamak mümkün değil."

 Yazının tamamı için tıklayın

Sıla'yı kucaklayan kadın örgütleri Seçkin'i görmüyor! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Kaan Tangöze Seçkin Piriler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.