Sıla'nın yeni klibi sosyal medyayı salladı! YouTube'da 3 günde 3 milyon izlendi

Şarkıcı Sıla'nın 'Yan Benimle' şarkısına çektiği klip sosyal medyanın gündeminde. Sıla'nın yeni klibi YouTube'da 3 günde 3 milyon izlenerek bir rekora imza attı. Klip ayrıca Twitter da en çok konuşular arasında yer aldı.

Ünlü şarkıcı Sıla 'Yan Benimle' şarkısına çektiği kliple gündemde. Sıla'nın yeni klibi YouTube'da 3 günde 3 milyon izlendi. Sosyal medya da Sıla'nın yeni klibini konuşuyor. İşte Sıla'nın yeni klibiyle ilgili tüm detaylar...

Sıla'nın 'Yan Benimle' şarkısına çektiği yeni klip takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Klip Youtube'da 3 günde 3 milyona yakın izlendi. Sıla adeta yeni klibi ile sosyal medyayı salladı. Twitter'da bugün en çok konuşulan konular arasına giren Sıla'ya hayranları övgüler yağdırdı. Sıla'nın yeni klibi daha çok konuşulacağa benziyor. Sıla'nın çok beğenilen klibinde en son 'Yeter' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Yurdaer Okur yer aldı. Okur'un performansı da çok beğenildi.

sila1

SILA GENÇOĞLU KİMDİR?

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'de almıştır. Sahne çalışmalarına ilk olarak İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde başladı ve Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarında korist ve solist olarak görev aldı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş ile şan ve ses eğitimi uzerine çalışmıştır.
Sıla’nın zaman içinde yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi değerli sanatçıların albümlerinde yer alırken, ilk solo albümü olan “SILA” nın oluşumuna zemin hazırladı. Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve “Sıla” dizisinin şarkısı olan ortak besteleri “Sıla / Töre” sayesinde tanışmıştır. Sıla’nın hemen ardından ‘Yaban Gülü’ dizisinin jenerik müziğini yapmıştır.

Sıla'nın yeni klibi sosyal medyayı salladı! YouTube'da 3 günde 3 milyon izlendi ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Sıla sıla yeni klip yan benimle
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.